Preview Mode Links will not work in preview mode

Della Q

Feb 24, 2019

Anna har blivit attackerad av en pundartant, Moa har ansökt om kulturstöd för sitt Twitterkonto och Biancas son är besatt av Carola. Det handlar om hur man gör sig oumbärlig i ett förhållande, den store humoristen Karl Lagerfeld och att det äntligen finns en tjejtidning som INTE intalar sina läsare att de...


Feb 17, 2019

Moa har skämts i stay-ups, Bianca ska läggas in på rehab och Anna har upptäckt ett bögseparatistiskt badhus. Tjejerna svarar på veckans skörd av kritik från feminister och pratar om Gudrun Schyman-dokumentären, kvinnohatet bakom "Aningslösa Influencers" och varför kvinnor blir mobbare.


Feb 10, 2019

Biancas nya medicin har framkallat en psykos, Anna har shoppat som Carrie Bradshaw och Moa har lockats av klaustrofobisk intimitet. Det handlar om Stina Wollters nakna kropp, Jordan B Petersons nya livsregler och att lämna ekorrhjulet.


Feb 3, 2019

Bianca har använt lyxhotell som substitut för mentalsjukhus, Anna har känt sig malplacerad i finkulturella kretsar och Moa har sett Anna bete sig illa. Det handlar om fusk i På Spåret, ME-epidemin och orgasmer i Moçambique.