Preview Mode Links will not work in preview mode

Della Q

Feb 17, 2019

Moa har skämts i stay-ups, Bianca ska läggas in på rehab och Anna har upptäckt ett bögseparatistiskt badhus. Tjejerna svarar på veckans skörd av kritik från feminister och pratar om Gudrun Schyman-dokumentären, kvinnohatet bakom "Aningslösa Influencers" och varför kvinnor blir mobbare.


Feb 10, 2019

Biancas nya medicin har framkallat en psykos, Anna har shoppat som Carrie Bradshaw och Moa har lockats av klaustrofobisk intimitet. Det handlar om Stina Wollters nakna kropp, Jordan B Petersons nya livsregler och att lämna ekorrhjulet.


Feb 3, 2019

Bianca har använt lyxhotell som substitut för mentalsjukhus, Anna har känt sig malplacerad i finkulturella kretsar och Moa har sett Anna bete sig illa. Det handlar om fusk i På Spåret, ME-epidemin och orgasmer i Moçambique.


Jan 28, 2019

Moa har sett Elaine Eksvärds katastrofklädsel på Elle-galan, Anna har sett och föraktat en läsande man och Bianca har inte fått sparken. Det handlar om att vara avskydd av en minister, Marie Kondo, hyckleri och att 80-talistkvinnor inte vet hur man duschar.


Jan 21, 2019

Anna har blivit utsatt för ett socialt experiment, Moa är missnöjd med hur hon avbildats som sim och Bianca vårdar ett sjukt barn. Det handlar om att män inte begriper överdrifter och kvinnliga författare med anorexi.