Preview Mode Links will not work in preview mode

Della Q

Apr 21, 2019

Hur tvingar man sin 26-årige kille att skaffa barn? Vem sköt Palme? Hur får man Eric Schüldt att lämna en fest? Vad ska du önska dig i push present? Har Bianca rökt DMT? Svar på allt detta och mycket mer i Della Q:s stora frågepodd.


Apr 14, 2019

Anna har träffat Horace Engdahl, Moa har träffat Andrev Walden och Bianca vill be om ursäkt. Vi försvarar gangsterrappare, Caroline Ringskog Ferrada-Noli och kanske till och med Cissi Wallin.


Apr 7, 2019

Bianca ska driva ut dålig energi från ett självmord som skedde i hennes lägenhet, Anna har besökt Omaha Beach och ömmat för män och Moa tar ställning för den kända kvinnliga författaren som vägrar koppla sina hundar. Lyssna om du vill höra en redlös person förklara Dramaten-gate, tycker att...


Mar 31, 2019

Moa har råkat knarka, Anna har dragits in i en grundlagsbrottshärva och Bianca undrar om att skaffa fler barn är lika illa som månggifte. I övrigt: en hel del hot takes på Josefin Nilsson-dokumentären. 


Mar 25, 2019

Anna har analyserat Sverigedemokraters relationer till sina flickvänner, Bianca är orolig för att hennes son ska hamna i klorna på en pedofil och Moa har insjuknat i Münchhausen by proxy. Vi förklarar återigen att Della Q inte är ett politiskt manifest, ger elva tips för att bli en bra kille (titta på din kuk...