Preview Mode Links will not work in preview mode

Della Q

Mar 31, 2019

Moa har råkat knarka, Anna har dragits in i en grundlagsbrottshärva och Bianca undrar om att skaffa fler barn är lika illa som månggifte. I övrigt: en hel del hot takes på Josefin Nilsson-dokumentären. 


Mar 25, 2019

Anna har analyserat Sverigedemokraters relationer till sina flickvänner, Bianca är orolig för att hennes son ska hamna i klorna på en pedofil och Moa har insjuknat i Münchhausen by proxy. Vi förklarar återigen att Della Q inte är ett politiskt manifest, ger elva tips för att bli en bra kille (titta på din kuk...


Mar 17, 2019

Moa minns när hon arbetade som eskort, Bianca har brutit sin pappas sista önskan och Anna har inte gått i parterapi. Det handlar om anorexia-gener, Åsa Linderborgs skamkänslor och hur man botar alkoholism. 


Mar 10, 2019

Bianca har blivit jungfrugravid, Anna har mottagit näthat och Moa har fått pengar av en tiggare. Det handlar om att bli hatad av sina vänner, att dö för R Kelly och att inte dö för Cissi Wallin.


Mar 3, 2019

Bianca har besökt en plastikkirurg, Anna har kroppsarbetat och Moa har kanske löst Palmemordet. Det handlar om Lady Gagas pisstal på Oscarsgalan, omedgörliga sexdockor och att viss pseudovetenskap gör under för motivationen.